Дніпропетровщина отримала медичну допомогу від ВООЗ

Медичний вантаж у вигляді допомоги для 10 лікарень прибув у нашу область від Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ). Про це повідомили в Дніпро ОВА.

Медики отримали найнеобхідніше – зокрема, хірургічні та педіатричні набори, перев’язувальні та різні витратні матеріали. Також є й обладнання – глюкометри разом з тест-смужками. У вантажі є й ліки проти хронічних захворювань, антибіотики, кровоспинні препарати та інфузійні розчини.

Цінний вантаж особисто привезли представники Всесвітньої організації охорони здоров’я. Серед них – регіональний директор з надзвичайних ситуацій Європейського регіонального бюро ВООЗ Джеральд Рокеншауб, а також команда з реагування на надзвичайні ситуації в Україні на чолі з Емануеле Бруні.

Як наголосив Емануеле Бруні, організація підтримує Україну з перших днів війни та доправляє гуманітарні вантажі на Дніпропетровщину – регіон, котрий, без перебільшення, став потужним медичним хабом.

Заступник директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОВА Олексій Григорук, в свою чергу, висловив слова вдячності бюро ВООЗ в Україні за те, що вже не вперше відгукуються на запити медичних закладів Дніпропетровщини. Адже зараз через вороже вторгнення система охорони здоров’я відчуває велике навантаження

Посадовці впевнені, що така тісна співпраця з міжнародними партнерами буде й надалі приносити тільки позитивні результати.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11