Понад 900 родин області отримали компенсацію на відновлення житла. Як подати заявку?

Одна з найболючіших тем для людей Дніпропетровщини – руйнування житла. Адже агресор цілеспрямовано руйнує все, що вони створювали роками. Буквально миті вистачає, щоб люди втратили дах над головою. А для того, щоб підтримати їх, держава реалізує проєкт «єВідновлення». Діє він і в нашому регіоні. Про це повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Як акцентував посадовець, «єВідновлення» працює з травня, і вже доступні два напрямки: для тих, чиє житло пошкоджене чи повністю зруйноване внаслідок ворожих атак.

Компенсації на ремонт пошкодженого виплатили понад 900 родинам нашої області. Кошти вони можуть витратити на будматеріали чи сплатити послуги ремонтної бригади, доповів Сергій Петрович.

Окрім того, обладміністрація отримала й декілька десятків заявок від мешканців, оселі яких знищені агресором. За словами Сергія Лисака, згідно проєкту, люди отримають сертифікати на придбання нового будинку чи квартири.

Також керівник нагадав, що долучитися до проєкту «єВідновлення» можна через портал «Дія». Там кожен знайде покрокову інструкцію і ознайомиться з деталями цієї важливої соціальної програми.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11