Взимку пріоритетним завданням для вітчизняних систем ППО стане захист об’єктів енергетики

В Україні, попри військову допомогу країн Заходу, досі бракує систем протиповітряної оборони. Через це доводиться використовувати всі доступні засоби для захисту від повітряних атак агресора. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Системи ППО (протиповітряної оборони) будуть посилювати ті самі напрямки, які й були минулого року. Зрозуміло, що ставку буде зроблено на об’єкти енергетики, в опалювальний сезон, а також на стратегічні об’єкти держави та об’єкти критичної інфраструктури, – зазначив посадовець.

Як виявилося, вже складений певний перелік об’єктів, які потенційно можуть потрапити в зону ризику. Зокрема, спікер вважає, що до об’єктів критичної інфраструктури варто відносити навіть продовольчий сектор. Адже його можна вважати одним з напрямків атаки з боку агресора.

Ігнат акцентував на тому, що Україна продовжує потребувати систем захисту. Тому на озброєння нашими силами ППО береться все, чим можна знешкодити повітряні цілі, котрі скеровують окупанти.

Разом з тим, посадовець запевнив, що наші оборонці неба будуть намагатися максимально збити всі ворожі цілі.

Віримо, що сили ППО захистять наше небо та не дозволять ворогу руйнувати системи життєзабезпечення!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11