Українські воїни ефективно стримують ворогів і завдають ударів у відповідь

     У ніч на 25 вересня російські окупанти завдали удару по Україні крилатими ракетами «Калібр», протикорабельними ракетами П-800 «Онікс» та ударними БпЛА типу «Shahed». Усього зафіксовано 33 засоби повітряного нападу. Наші оборонці неба збили всі ударні дрони противника та 11 «калібрів». Крім того, за минулу добу протиповітряною обороною знищено три ударні БпЛА «Ланцет» та чотири розвідувальні безпілотники оперативно-тактичного рівня. Про це доповідає Командування повітряних сил ЗСУ.

     На фронті триває запекла боротьба з ворогом. За інформацією Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби відбулося понад 30 бойових зіткнень. Росіяни завдали один ракетний та 56 авіаційних ударів, здійснили 85 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та цивільних об’єктах України. На жаль, терористичні атаки росії призвели до загибелі людей, є поранені серед українців. Пошкоджені житлові будинки та інша інфраструктура.

     Натомість наші Захисники знищили 420 окупантів та десятки одиниць їх військової техніки.

     Авіація сил оборони завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

     Підрозділи ракетних військ уразили зенітно-ракетні комплекси, артилерійські засоби та склади боєприпасів ворога.

     Безмежно вдячні Захисникам України за кожен ранок на рідній землі! Підтримуємо ЗСУ, віримо в Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11