Вітаємо з ювілеєм професіонала з великої літери, ветерана комбінату – Анатолія РЕЙМЕРА

Сьогодні, 21-го вересня, своє 70-річчя відзначає прекрасна людина честі і совісті, справедливості і принциповості, доброзичливості і високого професіоналізму. Він півстоліття пропрацював на нашому комбінаті, заслужив глибоку повагу і вдячність за відповідальний підхід до обраної справи та відмінне виконання поставлених завдань. Мова йде про Анатолія Андрійовича Реймера – колишнього начальника Електроремонтного цеху, а нині – активного ветерана нашого підприємства, який у разі потреби завжди простягне руку допомоги своїм колегам.

Анатолій Андрійович розпочинав свою трудову діяльність на нашому комбінаті ще у далекому 1974 році, тоді влаштувався помічником машиніста екскаватора у Північний кар’єр. До речі, прийшов на підприємство після закінчення ПТУ, саме тому всіляко підтримував виробниче навчання вихідців з цього закладу вже будучи керівником ЕРЦ.

Анатолій Реймер не зупинився на технічній освіті. Завдяки своїй цілеспрямованості, 1981 року він закінчив Дніпропетровський гірничий інститут за спеціальністю «Електропостачання промислових підприємств, міст і сільського господарства», отримавши диплом із відзнакою. Після цього наш ювіляр і почав рухатись за «електричною хвилею». Електрик, заступник начальника ЦМП, головний енергетик у кар’єрі, заступник головного енергетика комбінату і нарешті – начальник ЕРЦ, цю посаду він посів у 2001 році. Нею і закінчив свою трудову діяльність, відправившись на заслужений відпочинок.

Але на місці ювілярові не сидиться. Свій пенсійний відпочинок від проводить активно – займається улюбленими хобі і не забуває про фізичну активність. Анатолій Реймер вже понад 20 років є членом аматорського волейбольного клубу, створеного на базі комбінату. Зараз продовжує грати і вірити у переможні життєві здобутки.

Шановний Анатолію Андрійовичу, прийміть найтепліші вітання з нагоди вашого 70-річчя від імені всього колективу підприємства, профспілкового комітету та вашого рідного ЕРЦ. Бажаємо, щоб ваша активність і молодість душі допомагали долати всі життєві випробування. Нехай здоров’я буде міцним як сталь, а доля дарує тільки приємні сюрпризи. Родинного вам благополуччя і мирного неба над нашою Україною!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11