25 вересня, Дніпропетровщина: артобстріли Нікопольського району та вдале «полювання» оборонців неба

Окупанти не полишають у спокої Нікопольщину. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вночі наші оборонці неба «працювали» по БпЛА ворога. Через падіння уламків виникла пожежа на промисловому підприємстві у Кривому Розі. Рятувальники оперативно загасили вогонь.

Окрім цього, за повідомленням посадовця, агресор двічі атакував Нікопольський район. З важкої артилерії бив по Покровській сільській та Мирівській громадах. Внаслідок обстрілів зайнялася суха трава, але вогнеборці зуміли приборкати полум’я. Результатом ворожої атаки стала понівечені агрофірма та лінія електропередач. На щастя, минулося без загиблих та постраждалих.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора зранку ворог атакував з артилерії Марганецьку громаду Нікопольського району. Внаслідок обстрілу загорілася суха трава, пожежу ліквідували. Дякувати Богу, люди не постраждали.

Місто допомагає військовим та готується до зими. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що оперативна обстановка залишається під контролем ЗСУ:

– Наші героїчні воїни продовжують захищати рідну землю та знищувати ворога. На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію. Зокрема, в районі Вербове Запорізької області витісняють противника із займаних позицій та закріпляються на досягнутих рубежах. Лише за останню добу загальні втрати ворога склали 159 окупантів. Знищено 39 одиниць військової техніки ворога. Зокрема, 1 танк, 1 ББМ, 6 артилерійських систем, один ПТРК, 27 БпЛА, 2 автомобілі та одиницю спеціальної техніки, знищено 3 склади боєприпасів.

Щодо ситуації у місті, то вона стабільна та контрольована. Вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно. Органи влади злагоджено та ефективно виконують свої обов’язки.

Як акцентував Олександр Юрійович, Рада оборони міста продовжує надавати допомогу військовим у рамках своїх можливостей та повноважень.

Окрім цього, незважаючи на всі труднощі, триває підготовка до зими та можливих блекаутів. Тому за кошти місцевого бюджету придбано та встановлено генератори на 57 котельнях. Також багато зусиль спрямовано на забезпечення фізичного захисту об’єктів енергетики.

Як би не було важко, Кривий Ріг та всі ми працюємо на нашу Перемогу. Дякую кожному, хто робить свій внесок! – акцентував Олександр Вілкул.

Розпочинаємо новий робочий тиждень з вірою в Перемогу. Міцно тримаємо кожен свій фронт, допомагаємо один одному та гуртуємося заради досягнення найзаповітнішої мрії.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11