Спортсмени і ветерани комбінату розіграли Кубок профкому з настільного тенісу

     Минулими вихідними в ігровому залі СК «Манганіт» спортсмени комбінату розіграли Кубок профкому з настільного тенісу. У турнірі взяли участь представники різних підрозділів, а також ветерани підприємства – всього шестеро тенісистів.

     У ході захоплюючих та стрімких ігор наші колеги продемонстрували справжню майстерність, спритність та технічність.

     За підсумками динамічних поєдинків, найкращим серед професіоналів у тенісі став слюсар Чкаловського кар’єру №2 Олег Губін. Саме він отримав трофейний кубок від профспілки.

     Другу сходинку пʼєдесталу підкорила єдина жінка-учасниця турніру, працівниця Служби охорони – Вікторія Карпова.

     Бронзу у чесній боротьбі виборов ініціатор змагань, голова профспілкового комітету Євген Запускалов.

     За трійкою лідерів кубкової першості інші учасники послідовно розташувались так: Віталій Кошелюк (машиніст екскаватору Чкаловської збагачувальної фабрики), Олександр Гребенюк (ветеран комбінату) та Юрій Александров (машиніст насосних установок ЧЗФ).

     За результатами видовищної гри всі спортсмени отримали не лише заряд адреналіну та гарного настрою, а й грошову винагороду від профспілки. Призовий фонд склав 1200 грн.

     Бажаємо всім учасникам кубкових змагань подальших успіхів та визначних досягнень. Важливо, що у цей непростий час спорт допомагає підтримувати єдиний командний дух та переможний настрій працівників нашого підприємства.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11