19 вересня, Дніпропетровщина: регіон пережив важку ніч – є поранені та руйнування

Під прицілом окупантів — Нікопольський район та Кривий Ріг. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що від вечора агресор двічі цілив по Нікопольщині. Накривав артилерійським вогнем сам Нікополь та Марганецьку громаду.
Внаслідок обстрілів поранення отримав 71-річний чоловік. Наразі він у лікарні, його стан середньої тяжкості. Також пошкоджені 6 приватних будинків, господарська споруда та гараж. Понівечені лінія електропередач та газогін.
Окрім того, вночі вибух пролунав у Кривому Розі. Через влучання зайнялася багатоповерхова будівля. Пожежу оперативно загасили. Вибуховою хвилею пошкоджені фасади трьох багатоповерхових будинків.
А вранці над областю оборонці неба збили ворожий БпЛА.

 

 

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора Повітряні Сили «приземлили» ворожий безпілотник над нашим регіоном. Агресор вкотре тероризував Нікопольський район. Удару зазнала Марганецька громада. На щастя, без постраждалих.

Місто допомагає постраждалим внаслідок ракетного удару. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що окупанти продовжують тактику терору. Вночі країна-терорист знову атакувала Україну крилатими ракетами та БПЛА. Постраждав і Кривий Ріг.
Як зазначив посадовець, був оперативно створений штаб ліквідації наслідків влучання. Від ранку там здійснюється видача будматеріалів, а також приймаються заяви на пошкоджене майно та матеріальну допомогу з міського бюджету.
Попри напружену ситуацію, вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно, – повідомив Олександр Вілкул.

Віримо тільки у краще, гуртуємося заради спільної мети та знаємо, що все обов’язково буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11