Гороскоп на тиждень з 18 по 24 вересня

Овен. Свіжий вітер змін пронесеться через ваше життя цього тижня. Швидше за все, ви знайдете нове джерело натхнення на роботі чи у творчості. Дуже ймовірно, що ви потрапите у несподівані обставини, але завдяки ентузіазму та енергії, впораєтеся з ними на ура.

Телець. Особисті стосунки стануть питанням номер один для вас цього тижня. Можливо, ви вирішите зробити крок на зустріч партнеру та розкрити свої почуття. Не поспішайте, продумайте все до дрібниць і рухайтесь вперед. У фінансових питаннях зараз краще не ризикувати, а зберегти стабільність.

Близнюки. Експерименти – ваше друге ім’я, і цей тиждень не стане винятком. Ідеальний період для того, щоб спробувати щось нове або змінити сталі звички. У роботі дадуть про себе знати ваші чарівність та комунікабельність. В особистому житті можуть виникнути непорозуміння, ключ до їх вирішення – відкрита розмова.

Рак. Сім’я та домівка будуть для вас на першому місці. Зараз – вдалий період для того, щоби зайнятися ремонтом або просто провести більше часу з близькими. Робота не принесе цього тижня сюрпризів, зате в особистих стосунках можливі приємні зміни. Головне – дослухайтесь до свого серця.

Лев. Леви, тиждень буде наповнений соціальними подіями та новими знайомствами. Це гарний час для розширення кола спілкування та можливостей. Увага до деталей принесе успіх у професійному житті. Однак пам’ятайте, що надто багато зобов’язань може вивести вас із рівноваги. Знайдіть час для відпочинку та релаксації.

Діва. Для вас сфера навчання чи професійного зростання буде на передньому плані. Можливо, вам доведеться зіткнутися з важким завданням або проектом, який вимагатиме всієї вашої уваги та зусиль. Це чудовий момент для того, щоб показати свої навички та професіоналізм. В особистому житті можуть виникнути непорозуміння, ключ до їх вирішення – терпіння та емпатія.

Терези. Терези, цей тиждень принесе у ваше життя низку можливостей для творчого самовираження. Можливо, ви нарешті вирішите зайнятися будь-яким хобі або проєктом, які давно лежали на полиці. У відносинах намагайтеся не приймати поспішних рішень. Більше спілкуйтесь з людьми, які надихають вас та дарують позитивні емоції.

Скорпіон. Для вас тиждень обіцяє бути напруженим, але продуктивним. Сконцентруйтеся на виконанні поточних завдань і не відкладайте справи у довгий ящик. Можливі несподівані фінансові надходження, але з ними можуть прийти й незаплановані витрати. У коханні, ймовірно, доведеться ухвалити важливе рішення. Послухайте своє серце, але не забувайте і про логіку.

Стрілець. Стрільці, ви знайдете себе в ролі медіатора або посередника в різних конфліктних ситуаціях. Здатність бачити обидві сторони медалі зробить вас незамінним у вирішенні складних питань. Не проґавте можливість зайнятися собою, відвідати спортзал або почати займатися йогою. У плані кар’єри варто бути обережним із новими пропозиціями; все не так добре, як може здатися на перший погляд.

Козеріг. Цього тижня ви почуватиметеся як справжні детективи. Інтуїція працюватиме на всі сто, і це допоможе розкрити деякі секрети, які були приховані від вас. Не пропустіть шанс покращити стосунки з колегами чи сім’єю, просто прислухаючись до власних передчуттів. У фінансовій сфері очікуються невеликі, але приємні бонуси.

Водолій. Цей тиждень буде вкрай сприятливим для інтелектуальної роботи та освітніх процесів. Якщо ви думали про те, щоб почати новий курс навчання або прочитати науково-популярну літературу, зараз чудовий час. На роботі ж будьте уважні до деталей, дрібниці можуть виявитися вирішальними. Що стосується відносин, то можливі непорозуміння, які швидко вляжуться, якщо правильно до цього підійти.

Риби. Рибам цей тиждень може принести деяку нестабільність на емоційному рівні. Іноді вам здаватиметься, що все йде не так, як хотілося б. У фінансовому плані краще уникати великих покупок та інвестицій. Якщо у вас є плани, які давно назріли, краще переглянути їх і відкласти на більш сприятливий час. В особистому житті відкриються нові горизонти; не бійтеся експериментувати та пізнавати щось нове.

                                       Всім продуктивного та мирного робочого тижня!

                                                                                  Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11