Юні рятувальники отримали практичні навички від надзвичайників Покрова

     На екскурсію до пожежно-рятувального підрозділу Покрова завітала команда дружин юних рятувальників. Про це повідомляє Нікопольське районне управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

     Під час цікавої екскурсії рятувальники ознайомили школярів зі своїм суспільно корисним ремеслом: продемонстрували дітям пожежно-рятувальну техніку, обладнання та спорядження, яке залучають до ліквідації надзвичайних ситуацій різного характеру, розповідали про роботу техніки та відповідали на питання. Кожен охочий мав змогу приміряти спеціальний захисний одяг рятівника та загасити уявну пожежу за допомогою знаряддя. Цей досвід залишив у дітей неабиякі враження.

     Фахівці Служби порятунку також провели для молодого покоління бесіду та нагадали важливі правила пожежної безпеки в побуті й природних екосистемах, дії в разі виявлення підозрілих або вибухонебезпечних предметів.

     Надзвичайники закликали дітей не ходити на водойми без супроводу дорослих, а також радили не ігнорувати сигнал «Повітряна тривога». У відповідь учасники команди ДЮРП пообіцяли дотримуватись заходів безпеки та навчати цього своїх друзів.

      У разі виникнення пожежі або іншої небезпечної ситуації одразу викликати Службу порятунку за номером «101».

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11