Для школярів Покрова розпочався новий навчальний рік

Відсьогодні українські школярі розпочали новий навчальний рік. На превеликий жаль, через воєнні реалії учні Покрова продовжують здобувати знання у дистанційному форматі, без урочистостей, присвячених Дню знань. Тому замість традиційного свята школярі зустрічаються зі своїми вчителями онлайн, але при цьому не втрачають оптимізму. Скільки ж учнів цьогоріч долучились до освітнього процесу в нашому місті, повідомила пресслужба міського голови.

Цей навчальний рік покликав у дорогу за знаннями майже 4 тисячі юних покровчан. Першим в житті він став для 296 першачків, фінальним – для 203 випускників. До шкільної родини Покрова доєдналася 131 дитина з інших територій України. Серед тих дітей, які виїхали з родинами за кордон, є 600, які продовжують здобувати освіту у своїх рідних школах.

Перший урок, який вже відбувся, присвячений Героям, котрі боронять незалежність Батьківщини, та незламності українського народу.

Шкільний дзвоник, що пролунав для школярів онлайн, поведе кожного учня країною знань. Бажаємо, щоб цей шлях був легким, цікавим, пізнавальним, сповненим позитивних вражень та радістю від підкорення нових освітніх вершин!

Фото пресслужби міського голови

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11