Стадіон «Авангард» приймав товариські футбольні матчі за участю гравців з Покрова і Томаківки

     29-го серпня на стадіоні «Авангард» Покровського ГЗК пройшли товариські зустрічі між командами юнаків з Покрова та гостей з Томаківки. Спортивний захід проходив за підтримки адміністрації та профспілкового комітету нашого підприємства. Його ініціатором виступив голова профспілки Євген Запускалов, який і запросив до участі футболістів зі «Скорука».

     Символічним стало те, що ігри проходили у День памʼяті Захисників України, які полягли в боротьбі за її незалежність. Головним у цих у поєдинках була не кількість забитих голів, а данина шани українським воїнам, завдяки яким юні спортсмени мають змогу виходити на футбольне поле.

     Першими на дружню зустріч вийшли молодші (13-14 років) підопічні тренера Олександра Дюльдіна. За перебігом гри пильно спостерігав суддя Володимир Пилипенко. Покровчани жваво намагалися обіграти суперників, вивести мʼяч з-під їхнього контролю, але попри всі зусилля удача цього дня посміхнулася гостям.

     Не менш яскравою була гра футболістів у віковій категорії 15-16 років. Вже на перших хвилинах поєдинку стрімким і влучним ударом відкрив рахунок гравець команди з Покрова. Та згодом гості зрівняли рахунок. Протягом зустрічі спортсмени обох команд створювали небезпечні гольові моменти біля воріт суперників, але загнати мʼяч у сітку нашим футболістам більше не вдалося, на відміну від гравців «Скорука», які здобули заслужену перемогу!

     Та якими б не були результати цих товариських матчів, важливо те, що футболісти насолодились яскравими моментами гри, отримали заряд адреналіну та купу позитивних емоцій, яких нам так не вистачає під час війни. Сьогодні на футбольному полі перемогла дружба і єдність заради майбутньої великої Перемоги! Все це з вдячністю нашим Захисникам, що бʼються за мирне небо над Україною!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11