В столиці України підняли особливий стяг, підписаний українськими Героями

     На День державного прапора України у столиці підняли особливий стяг – з підписами українських Захисників. Урочисту церемонію підняття прапора провів Президент Володимир Зеленський.

     Під час заходу глава держави звернувся до українців з такими словами:

      – Наш прапор – це наша гордість, впевненість, джерело волі, незламності духу для всіх. Для всіх воїнів, які з цим прапором на броні та під серцем йдуть у бій. Борються за кожен метр нашої землі. Ідуть уперед і дійдуть до нашої Перемоги, сказав Володимир Зеленський.

     Президент розповів, що особливий прапор, який сьогодні підняли в Києві, подолав великий шлях. Його підписали Захисники й Захисниці України, які б’ються за нашу свободу та незалежність у найгарячіших точках:

     – Цей прапор був на позиціях наших воїнів – від Чернігова до Одеси. По всій лінії захисту України. У різних бойових бригадах і підрозділах. У шпиталях, де лікують поранених. У руках волонтерів. Цей прапор завжди берегтиме згадку про багатьох українців і українок. Але він неодмінно буде поповнюватися й збагачуватися новими підписами наших воїнів.

     Після церемонії прапор передали в Національний музей війни за незалежність України.

      – Настане час, коли цей особливий прапор зможе побачити вся наша вільна й мирна Україна. Вся, – підкреслив Володимир Зеленський. З Днем Державного прапора України! Слава Україні!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11