Діти з Дніпропетровщини відпочинуть в Карпатах коштом проєкту єОздоровлення

Понад 11,5 тисяч юних мешканців нашого регіону зможуть оздоровитися та набратися сил перед новим навчальним роком, відвідавши мальовничі Карпати. Про це повідомили в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.
Такий відпочинок став можливим завдяки програмі єОздоровлення. Вона охопила дітей соціально вразливих категорій: з малозабезпечених та багатодітних родин, а також дітей-інвалідів.
За програмою, понад 14 тисяч гривень зараховують батькам таких дітей. Ці кошти призначені виключно на оздоровлення. Їх цілком вистачає для того, щоб діти змогли відвідати дитячий табір в Карпатах, оздоровитися та зарядитися позитивними емоціями, – зазначила начальниця відділу департаменту соціального захисту населення ОВА Ірина Криворучко.

 

Механізм дії програми єОздоровлення
Після того, як органи соцзахисту сповістять батьків про можливість отримання коштів на відпочинок дітей, слід звернутися до Приватбанку та взяти спеціальну картку.
Наступний крок – вибір оздоровчого закладу. Обов’язкова умова: установа має бути включена до Держреєстру майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей.
Далі потрібно забронювати місце та сплатити за перебування дитини у таборі.
Для того, щоб перевірити себе у списках на виплату, слід відвідати сайт Мінсоцполітики. Там у розділі єДопомога треба ввести реєстраційний номер облікової картки платника податків.
У тому випадку, якщо вашого прізвища не виявилося, варто звернутися до органів соцзахисту за місцем реєстрації. Там ви з’ясуєте, чи маєте право на таку допомогу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11