Медзаклади держави забезпечують генераторами напередодні опалювального сезону

Уряд забезпечив медичні заклади генераторами, щоб у випадку блекаутів лікарні мали змогу працювати. Про це повідомили в пресслужбі Міністерства охорони здоров’я України (МОЗ).

З початком повномасштабної війни МОЗ активно працює над забезпеченням закладів охорони здоров’я безперебійним електроживленням. Адже через ворожі атаки росіян медзаклади працюють екстремальних умовах, що суттєво впливає на процес надання необхідної допомоги людям.

Саме тому, у рамках підготовки до холодного сезону, українські медичні заклади отримали понад 4 тисячі генераторів. Це обладнання забезпечуватиме безперебійне енергопостачання медзакладів навіть в умовах відключень електроенергії.

У МОЗ пояснили, що «кожен із генераторів спрацьовуватиме в разі аварійного відключення електрики та постачатиме напругу в мережу». Тому у разі виникнення надзвичайної ситуації у закладах охорони здоров’я безперебійно надаватимуть допомогу людям, працюватимуть відділення інтенсивної терапії, операційні та критично важливе обладнання, яке рятуватиме життя пацієнтів.

МОЗ України висловлює вдячність всім партнерам, які активно долучаються до допомоги нашій державі у такий нелегкий час. Головна мета цієї місії – порятунок людського життя, а що може бути важливіше?!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11