16 серпня, Дніпропетровщина: Нікопольщина під ворожим вогнем

Терор Нікопольщини не вщухає. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вчора ввечері ворог, використовуючи важку артилерію та артустановку «Град», вдарив по Нікополю, а вже зранку під ворожий вогонь потрапила Марганецька громада. До населених пунктів прилетіли з десяток боєприпасів. Дякувати Богу, люди не постраждали. Чи є руйнування – ще з’ясовується. Триває обстеження територій.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора окупанти не полишали у спокої вищезазначені території, двічі вдаривши з артилерії по мирних населених пунктах. Внаслідок обстрілу у Нікополі було пошкоджено господарську споруду. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Місто втілює у життя важливі проєкти. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України:

За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші військові продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках. Внаслідок дій наших військових втрати ворога вбитими склали 66 осіб, пораненими – 164 особи. Знищено 28 одиниць озброєння та військової техніки противника. Зокрема, 1 танк, 7 ББМ, 10 артилерійських систем та мінометів, 1 РСЗВ, 2 ППО, 2 БпЛА. Також було знищено 4 склади боєприпасів і 1 вузол зв’язку.

Як повідомив посадовець, у самому Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

Надзвичайно важливо й те, що у місті цілодобово ведеться системна робота з реалізації усіх проєктів, спрямованих на стабілізацію водопостачання. Також триває підготовка об’єктів теплозабезпечення до функціонування в новому опалювальному сезоні.

На жаль, зберігається високою загроза застосування ворогом ракет і БпЛА по всій території України. Окупанти продовжують справжній терор, тому бережіть себе та своїх близьких, – закликав Олександр Вілкул.

Щодня дякуємо нашим мужнім ЗСУ, підтримуємо їх та гуртуємося заради спільної мети. Віримо, що день нашої Перемоги вже зовсім близько!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11