Українські військові знищують і деморалізують окупантів

     Російські терористи не припиняють завдавати ракетних, авіаційних ударів, обстрілювати міста і села України з реактивних систем залпового вогню та артилерії. Як наслідок, страждає мирне населення, є загиблі та поранені, зокрема й діти. Руйнувань зазнають житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

     За інформацією Командування повітряних сил ЗСУ, в ніч на 16 серпня росіяни атакували портову інфраструктуру Одещини ударними БпЛА типу «Shahed-136/131». Оборонці неба знищили 13 ворожих БпЛА у межах Одеської та Миколаївської областей.

    Як повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, під ударом опинилися портова та зернова інфраструктури на півдні регіону.

     – Внаслідок ворожих влучань по одному з портів Дуная постраждали складські приміщення та зерносховища. Виниклі пожежі оперативно ліквідовано співробітниками ДСНС. Загиблих і постраждалих, на щастя, немає, – зазначив посадовець.

     На тлі відсутності успіхів на полі бою спостерігається зниження бойового духу у підрозділах окупаційних військ. Тому, щоб створювати нові фейки та імітувати успіхи для російської пропаганди, командування ворога все частіше вдається до постановочних зйомок на окупованій частині України.

     Але російським загарбникам не вдається втекти від реальності та уникнути втрат на полі бою, де протягом минулої доби відбулось близько 30 боєзіткнень.

     Авіація України завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

     Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили 4 артилерійських засоби на вогневих позиціях, один зенітно-ракетний комплекс та ще один важливий об’єкт окупантів.

     За добу наші Захисники відмінусували від ворожого війська 650 окупантів та 88 одиниць техніки.

      Захоплюємося ефективною та злагодженою роботою українських військових! Молимося за кожного воїна, що виборює незалежність та мирне майбутнє для всіх нас.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11