3 серпня, Дніпропетровщина: ворог поливав вогнем Нікопольщину та Синельниківщину

Терор не закінчується. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що одразу два райони регіону тероризував вночі ворог – Нікопольський та Синельниківський.

У першому двічі цілив по Червоногригорівській громаді. Застосовував важку артилерію. Випустив понад півтора десятка снарядів. Пошкоджені 4 приватні будинки. Зачепило й мережі одного з транспортних підприємств і лінії електропередач. А ще – одну зі шкіл. У ній посипалися вікна та понівечило стіни. На Синельниківщині ворожі снаряди влучили по освітньому закладу. Він частково зруйнований. На щастя, місцеві жителі не постраждали.

Вкотре звертаюся до мешканців Дніпропетровщини не ігноруйте сповіщення про небезпеку. Почули повітряну тривогу – пройдіть у безпечне місце. Бережіть себе і нехай день буде тихим, – закликав Сергій Лисак.

Мирні мешканці страждають від рук окупантів. Керівник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора агресор тричі здійснив обстріли Нікополя та Марганецької громади з важкої артилерії. У районному центрі побиті 2 приватні будинки. Пошкоджені лінії електропередач. Зачепило й споруду однієї з установ та мопед. Будинок і господарську споруду вороже залізяччя понівечило і у Марганецькій громаді.

Все під контролем ЗСУ. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, наші війська продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках. Закріплюються на досягнутих рубежах. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі та техніці. У той же час, противник продовжує чинити опір, здійснює переміщення підрозділів та військ, задіює резерви.

Що стосується самого міста, то у Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

За словами керівника, триває надання допомоги потерпілим від ракетного удару 31 липня. З 82 потерпілих у лікарнях міста ще знаходяться 11 людей, їх стан середньої важкості. Комунальні підприємства та керуючі компанії вже завершили першочергові роботи по закриттю вікон у житлових будинках. Мешканці потерпілих будинків та квартир отримали з матеріального резерву міста необхідні будівельні матеріали.

Як завжди зберігаємо спокій, витримку, економимо воду, віримо у наші незламні Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу! – закликає Олександр Вілкул.

Дякуємо за новий ранок нашим мужнім ЗСУ, підтримуємо їх та ані на мить не відступаємо від нашої спільної мети – здобуття Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11