Українські оборонці тримають небо та послаблюють воєнний потенціал ворога

     Уночі 3 серпня 2023 року російські загарбники атакували Україну ударними БпЛА «Shahed-136/131». Усього зафіксовано пуски 15 «шахедів». Наші Захисники знищили усі ворожі дрони. Про це повідомляє Командування повітряних сил ЗСУ.

     За інформацією Генштабу, протягом минулої доби російська федерація також завдала удару шахедами. Крім того, ворог здійснив 5 ракетних, 89 авіаційних ударів, 67 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є постраждалі серед мирного населення.

     На фронті точаться важкі бої, за добу відбулось 44 боєзіткнення.

     Наша авіація завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, 3 — по зенітно-ракетних комплексах окупантів.

     Ракетники і артилеристи уразили 21 артилерійський засіб на вогневих позиціях, 1 радіолокаційну станцію, 3 пункти управління, 1 район зосередження озброєння та військової техніки, 2 засоби протиповітряної оборони, 1 район зосередження особового складу та 2 склади боєприпасів ворога.

     Українські воїни протягом доби знищили 620 окупантів та понад сотню одиниць ворожої техніки.

     Вдячні мужнім Захисникам України, що бережуть наш спокій і вдень, і вночі. Підтримуємо ЗСУ та впевнено рухаємося до заповітної мети.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11