Молодь Покрова зміцнює здоровʼя в «активних парках»

     Минулими вихідними у парку ім. Бориса Мозолевського юні спортсмени Покрова провели відкрите тренування на свіжому повітрі під наглядом досвідчених тренерів. Така ініціатива була реалізована в рамках загальнодержавного соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України». Про це повідомляють його організатори.

     Ініціатива «Активні парки – локації здорової України» є частиною загальнонаціональної програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Її метою є популяризація здорового та активного способу життя серед громадян усіх категорій та різного віку.

      Приємно, що цей державний проєкт реалізується й у нашому місті. Діти із задоволенням займалися фізичною підготовкою за участю тренера Тайкан Карате Анатолія Авраменка та координатора «Активних парків» Владислава Тимтишина. Заняття розпочалося активною руханкою, а потім хлопці та дівчата виконували силові вправи на зміцнення мʼязів.

     Організатори запрошують всіх бажаючих громадян долучатися до фізкультурно-оздоровчих занять, що проходять на спортивному майданчику у парку ім. Б.Мозолевського.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11