17 липня, Дніпропетровщина: нічна атака шахедів на область та вдячність мужнім Захисникам за мирний початок робочого тижня

     Вночі область атакували дрони-камікадзе. За інформацією керівника обласної ради Миколи Лукашука, силами повітряної оборони над областю збили 2 ворожі безпілотники типу «Shahed».

      – Дякую нашим охоронцям неба з ПвК «Схід». Ви – найкращі! – написав посадовець.

     За його словами, обстрілів у жодній з громад області протягом ночі не було зафіксовано.

      – Мирного тижня. Переможемо, – побажав Микола Лукашук.

      Українські воїни міцно тримають свій фронт. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що підрозділи наших військ протягом тижня завдавали точних ударів по ворогу.

      – За інформацією об’єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напрямку, лише за останню добу знищено та пошкоджено 20 одиниць ворожої військової техніки, знищено 2 склади боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів, – доповів Олександр Юрійович.

     Керівник також розповів про наслідки російської терористичної атаки безпілотниками по місту в ніч на 14 липня:

     – На жаль, у Кривому Розі від ворожої атаки постраждали два райони. Було пошкоджено комунальне підприємство, адмінбудівля та бокси для зберігання техніки. Крім того, постраждало 137 багатоквартирних та 23 приватних будинки – в основному повилітали шибки, а в двох будинках пошкоджена покрівля. Також пошкоджено 24 заклади освіти та 7 медичних установ. Місто оперативно залучило будівельну техніку та працівників комунальних підприємств для наведення ладу після прильотів.

     У самому Кривому Розі стабільно працює вся важлива інфраструктура. Ключовою темою залишається забезпечення міста водою. Роботи по реалізації масштабних проєктів активно ведуться і вже є певні успіхи. А допоки роботи тривають, у Кривому Розі продовжує діяти суворий режим економії води.

      – Нехай робочий тиждень буде для всіх плідним та вдалим! – побажав Олександр Вілкул.

     Націлюємося на продуктивну працю, підтримуємо ЗСУ та разом наближаємо нашу Перемогу! Всім вдалого і спокійного робочого тижня.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11