Українські оборонці впевнено просуваються вперед та знищують окупантів

     Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового ракетно-авіаційного удару по Україні. Крім того, протягом минулої доби ворог здійснив 11 ракетних та 49 авіаційних ударів, 48 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок російських терористичних атак постраждали мирні люди, пошкоджені житлові будинки, господарські та адміністративні будівлі, а також приватний автомобільний транспорт. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

     За інформацією військових, за добу на фронті відбулось 28 бойових зіткнень. Найбільша зосередженість окупаційних військ спостерігається на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Водночас наші Захисники продовжують наступальні операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, ведуть контрбатарейну боротьбу.

     Авіація сил оборони за добу завдала 15 ударів по районах скупчення особового складу, озброєння та військової техніки противника.

     Ефективно відпрацювали й українські ракетники і артилеристи: уразили район зосередження живої сили, 20 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 2 засоби протиповітряної оборони та 2 станції РЕБ окупантів.

     Загалом за добу росія втратила 620 військових та 80 одиниць техніки.

     Безмежно вдячні нашим хоробрим воїнам, що звільняють рідну землю від непроханих гостей. Починаємо новий тиждень з вірою в ЗСУ, працюємо заради Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11