ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ ГІРНИКА ТА МЕТАЛУРГА

                                  Дорогі наші колеги, мужні Захисники, шановні ветерани комбінату!

           Щиро вітаємо Вас з Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості!

     Сьогодні, третьої неділі липня, ми з вами відзначаємо професійне свято всього колективу Покровського гірничо-збагачувального комбінату – День гірника і металурга! У важких реаліях воєнного сьогодення, працівники нашого підприємства міцно та гідно тримають два своїх фронти: виробничий та військовий, заради благополуччя рідного краю, зміцнення обороноздатності країни та наближення спільної Перемоги.
     Вже другий рік поспіль ми зустрічаємо своє професійне свято у стані війни. Важко всім – і в тилу, і на фронті, та ми боремось, в жодному разі не збираємось здаватись. Але наша боротьба з тривогами та незліченними випробуваннями у цивільному житті в жодному разі не порівняється з тим, що доводиться долати Захисникам України. Ми це розуміємо, тому допомагаємо колегам, які зі зброєю в руках боронять Батьківщину, відстоюють її незалежність і територіальну цілісність. До спільної волонтерської роботи приєднались всі – трудові колективи, керівний склад, профспілковий комітет. Разом допомагаємо нашим мужнім воїнам захищатись і давати гідну відсіч російському агресору. В цілому з перших днів повномасштабної війни і до сьогодні комбінат зібрав для української армії понад 12 млн грн, ці кошти вже «воюють» на фронті. Пишаємось і тим, що наші працівники стали донорами 448 доз крові для поранених бійців ЗСУ.
     Ми щиро вдячні кожному тиловику і низько вклоняємось нашим незламним Героям, завдяки яким маємо можливість жити і працювати у спокої.
     У зв’язку з неспокійною ситуацією в країні наше підприємство теж переживає важкі часи. Втрата логістики та попиту на готову продукцію, підвищення вартості електроенергії та відсутність належного фінансування змусили частину колективу відправити на простій. Але ми зі свого боку робимо все можливе, щоб залучити до роботи якомога більше працівників.
     Розуміємо, що важко, але відданість своїй справі, любов до Батьківщини, сталевий гарт та непереможний дух, якими славляться українські гірники, обов’язково допоможуть нам витримати всі випробування. 
     Єдність, взаємопідтримка, стійкість, наполегливість та цілеспрямованість допомагають колективу комбінату міцно тримати свої позиції на всіх фронтах. Ми з вами – та рушійна сила, що  веде до Перемоги.
     Дорогі друзі, від щирого серця вітаємо вас з нашим спільним професійним святом! Бажаємо міцного гірницького здоровʼя та сили, сталевої витримки, професійних звершень та переможних здобутків! Нехай якнайшвидше над Україною засяє блакить мирного неба, возз’єднаються всі родини і ми зустрічатимемо наших Переможців!  

                                                                                                                                                                                                                          З глибокою повагою,

                                                                                                                                                                                                                 ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

                                                                                                                                                                                                                   АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11