27 червня, Дніпропетровщина: російські терористи вбили двох нікопольців та ударили по Марганцю

Під ворожим ударом – Марганецька громада. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що наш регіон пережив ще одну ніч під обстрілами. За словами посадовця, агресор вгатив по Марганецькій громаді, що на Нікопольщині, застосовуючи важку артилерію. Люди вціліли. Наслідки атаки з’ясовують рятувальники.
Тихого дня всім. Вистоїмо і переможемо, – вірить Сергій Петрович.

Загинули двоє мирних мешканців Нікополя. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що 26-го червня через ворожий обстріл у Нікополі сталася трагедія, котра забрала життя двох людей. Окупанти вдарили по мирному місту з важкої артилерії. В результаті сталося пряме влучання у промислове підприємство. Атака забрала життя 51-річної жінки, яка працювала кранівницею, та ще одного робітника – чоловіка 50 років, 49-літній, газорізальник отримав поранення. Він знаходиться в лікарні у стані середньої тяжкості.
Мирні люди просто вийшли на роботу в понеділок. Працювали і мріяли ввечері повернутись до рідних. Але їх вбили. В один момент, просто під час роботи, цих людей не стало. Мої щирі співчуття родинам загиблих. Ми помстимося за кожного. російські терористи пам’ятайте! Відплата настане, за всі ваші злочини, – впевнений Микола Васильович.

Все під контролем, крокуємо до Перемоги. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:

За інформацією Сил оборони таврійського напрямку втрати противника за добу вбитими складають 146 окупантів, пораненими – 229, четверо полонених. Знищено та пошкоджено 15 одиниць військової техніки ворога. В результаті системного тиску, наші війська мають успіхи і просунулися на півтора кілометра вглиб противника на Мелітопольскому напрямку.
Що стосується загальної інформації по місту, то у Кривому Розі вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють у штатному режимі.
Шановні земляки, на жаль, загроза повторних терористичних атак дуже висока, тому реагуйте на сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх близьких, – закликав Олександр Вілкул.
Дослухаємося до цих правильних порад та пам’ятаємо про підступність ворога. Тримаємося, допомагаємо один одному та продовжуємо наближати нашу спільну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11