Оперативно від Генштабу: Захисники України успішно відбивають ворожі атаки і рухаються вперед

Протягом минулої доби російські окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по території України, зокрема, і трьома зенітними керованиими ракетами із С-300. Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено дві крилаті ракети “Калібр” та 7 ударних БпЛА типу “Shahed”. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Крім того, російські окупанти завдали 45 авіаударів по території України та майже 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. У відповідь на терористичні дії ворога Сили оборони України 6 разів ударили по районах зосередження його особового складу. Наші Захисники уразили 1 пункт управління, 12 артилерійських підрозділів окупантів на вогневих позиціях, 1 район зосередження противника, 2 склади боєприпасів та 3 інших важливих цілі ворога. Всі дрони, які російські загарбники запускали в небо над нашою країною, успішно знищені воїнами ЗСУ.

Армія рф не дорахувалась 590 окупантів, яких “мінусонули” наші незламні Захисники. У ворога також стало на 46 одиниць техніки менше. Саме стільки ліквідували ЗСУ за минулу добу.

Дякуємо нашим хоробрим Захисникам. Сил вам і наснаги у боротьбі з підступним ворогом! Вболіваємо за вас і разом наближаємо спільну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11