Мама двох дітей Тетяна Шелкова бореться з раком та потребує нашої допомоги

     Цьогоріч взимку ми зверталися до всіх небайдужих, аби допомогти Тетяні Шелковій ‒ дружині нашого колеги, слюсаря Ремонтно-механічного цеху (РМЦ) Олександра Шелкова. Жінці встановили страшний діагноз: інвазивна плоскоклітинна не зроговіла карцинома шийки матки з обширними некрозами, тобто рак. Злоякісна пухлина розвинулася до ІІІ-ї стадії.

      Відтоді молода мама двох дітей відчайдушно бореться за життя. Пройшла два курси хіміотерапії, але та не принесла бажаного результату. Нині Тетяна Шелкова знаходиться у Дніпропетровському обласному онкодиспансері, де проходить наступний етап лікування –променева терапія (25 фракцій).

     На жаль, стан пацієнтки ускладнюється важким супутнім захворюванням нирок. Попереду на неї чекає заміна нефростоми. Крім того, постійно падає гемоглобін і потрібно переливання крові.

      Останні півроку жінка живе з трубкою у тілі. Щоб вгамовувати сильний біль, їй призначають знеболювальні препарати. Витримувати все це Тетяні дуже складно і фізично, і морально. Але вона намагається не падати духом, жене від себе страх і паніку, щодня знаходячи сили боротися з недугою заради дітей.

     Любляча матуся понад усе мріє про звичайне життя поряд з родиною, про щасливе материнство, якого вона зараз позбавлена. Про прогулянки парком зі своїми чудовими дітками, які неймовірно сумують і чекають, що мама дуже скоро повернеться з лікарні.

      Знаходити кошти на лікування родині Шелкових стає дедалі складіше, адже суми в чеках захмарні. Тетяна безмежно вдячна за кожну гривню та підтримку від небайдужих людей, завдяки яким вона тримається на цьому світі.

     Допомогти молодій жінці та прекрасній мамі перемогти хворобу може кожен із нас, переказавши кошти на лікування.

Карта Ощадбанку: 4790 7299 5361 9236.

Карта Монобанку: 5375 4141 2509 9886.

Телефон: (097) 671 49 90 (Тетяна Вікторівна Шелкова).

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11