Покровчани побували на «Планеті Дитинства»

1-го червня на честь Дня захисту дітей в парку ім.Бориса Мозолевського відбулося яскраве свято. Малеча змогла відволіктися від напруженої обстановки та зануритися у чарівний, радісний світ дитинства. Для цього в улюбленому місці відпочинку було організовано декілька розважальних локацій, де проводилися веселі майстер-класи та святковий концерт.

Так юні туристи могли спробувати свої сили, здолавши смугу перешкод, яка простяглася поміж деревами. Любителі народної творчості залюбки брали до рук жовті та блакитні нитки і виготовляли оберіг «Серце України». Інші маленькі покровчани та гості міста трудилися над паперовим вітрячком, а дорослі не могли нарадуватися їхнім щирим емоціям. Надзвичайно популярною локацією став столик, де всім охочим малювали на щічці сердечко у національних кольорах. Словом, кожен, хто прийшов на свято, знайшов собі заняття до душі. На обличчях дітей сяяли посмішки, які стали найкращою винагородою для дорослих, що організували їхнє дозвілля.

Ще одним чудовим моментом дитячого свята став концерт, організований силами колективів Будинку творчості дітей та юнацтва. Глядачів радували своєю творчістю вокальний ансамбль «Гармонія», хореографічна студія «Джем», театральний гурток «Звичайні дива», клуб бально-спортивного танцю «Грація» та інші талановиті покровчани.

Поки тривав концерт, ми запитали у дітей про їхні мрії та сподівання у цей визначний день.

Маленька нікопольчанка Аглая завітала на свято разом з батьками. Попри свій ще дуже юний вік дівчинка мріє про Перемогу та щоб на нашій землі якнайшвидше настав довгоочікуваний мир. Вона дуже чекає моменту, коли зможе повернутися додому і більше ніколи не чути звуків вибухів, а жити в мирі та злагоді.

10-річна Катерина найбільше у світі хоче, щоб в Україні запанував мир. Дівчинка завжди долучається до підтримки воїнів, які захищають Батьківщину в ЗСУ – виготовляє листівки та відправляє їх нашим Захисникам на фронт.

Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство. І ця істина не підлягає жодним сумнівам. Тож давайте разом докладати максимум зусиль для того, щоб очі наших дітей сяяли від щастя, над головою завжди було мирне небо, а попереду – тільки радісне майбутнє у вільній незалежній Україні!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11