Покров яскраво відзначає Міжнародний День захисту дітей

     Сьогодні, 1 червня, до Покрова традиційно завітало свято дитинства. У мальовничому парку ім. Б.Мозолевського, яке стало улюбленим місцем дозвілля для багатьох родин, діти мали можливість зануритися у розмаїття розваг та захопливих пригод. Вони активно долучилися до цікавого квесту «Україна це ми!», а також у дружньому «Колі підтримки» промовляли свої бажання та запускали їх у небесну блакить.

     Про що ж мріють маленькі українці? Сповнені враженнями та позитивними емоціями, діти залюбки ділилися з нами своїми думками.

     Варя – донька наших колег. Її тато Сергій Педай — заступник начальника відділу використання природних ресурсів Юридичного управління, а мама – Олеся Башмакова теж працює в колективі комбінату – інженером відділу технічного обслуговування Автотранспортного цеху.

     Сергій Педай з перших днів війни захищає державу від російських загарбників, тож про найбільше бажання дівчинки не важко здогадатися:

     — Мій тато – Захисник України, тому я бажаю, щоб він повернувся додому з Перемогою!

     Ангеліна (9-років) – донька нашої колеги, начальника фінансового відділу Марії Пантилеєнко. Окрім Перемоги дівчинка має ще одне велике бажання:

      — Я дуже мрію про песика породи шпіц.

     Таке бажання дівчинки стало несподіванкою та дещо спантеличило її маму, адже у них вдома уже є котик. Але любляча матуся пообіцяла поміркувати над тим, щоб завести ще одного домашнього улюбленця.

     З нагоди свята Марія Пантилеєнко привітала дітлахів України:

      — Хочу побажати всім маленьким українцям щасливого та радісного дитинства, миру та благополуччя. Нашим Захисникам сили, здоровʼя і витримки, щоб всі вони повернулися до своїх родин, щоб війна нарешті закінчилася нашою Перемогою!

     Єгор прийшов на свято з бабусею Людмилою Олександрівною. Його тато Олександр Кухтін працює на комбінаті помічником машиніста електровоза Залізничного цеху (ЗЦ).

     Єгор залюбки розповів нам, як вони з татом їздили до Києва на благодійний концерт. Також хлопчик побував у зоопарку та гуляв вулицями столиці. Але дещо вразило його чи не найбільше:

     — Я бачив у Києві танки — розбиті та згорілі, бо вони російські. Їх знищили українські воїни.

     Вікторія прагне миру на рідній землі:

     — Я хочу, щоб Україна перемогла, щоб війна закінчилась!

      5-річний Артем та його тато Сергій Фортуна одягли на свято футболки з патріотичним написом. Такий одяг є символом вільної і незалежної України. До речі, Сергій теж наш колега — слюсар черговий та з ремонту устаткування Дільниці магнітної сепарації №2 (ДМС №2).

     Зараз тато з сином прагнуть лише Перемоги:

      — Щоб наші хлопці, які захищають Україну, якнайшвидше повернулися!

     А свої плани на майбутнє озвучили так:

     — Мир, море, відпочинок.

      Вітаємо наших прекрасних діток з їхнім святом! Віримо, що всі мрії юних патріотів обовʼязково здійсняться! Бажаємо їм щасливого дитинства під мирним небом України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11