На Дніпропетровщині – новий омбудсмен

У Дніпропетровській області відкривається регіональний офіс представника Уповноваженого Верховної Ради України з захисту прав людини. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Також посадовець зазначив, що сьогодні уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубинець представив нового омбудсмена нашого регіону. Ним став Михайло Карпенко.

Дякую за довіру, я добре розумію особливості регіону, його територіальне розміщення, всі виклики, які є з 2014 року. Ми вже сьогодні почали працювати, зробили деякі візити. Кожен готовий почути, визначити проблеми та всім допомогти, – акцентував новопризначинець.

У свою чергу, Микола Лукашук додав, що саме омбудсмен є вартовим із захисту прав нашого народу на вільне та безпечне життя.

Впевнений, ми разом плідно співпрацюватимемо у взаємодії з громадами. Запитань багато – це і допомога переселенцям, і питання поновлення, і робота закладів в області, – зазначив голова облради.

Обласна влада наразі вирішує питання з приміщенням для організації Консультативного Центру, куди усі охочі мешканці нашого регіону зможуть звернутися за допомогою у захисті своїх прав.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11