Діти, постраждалі внаслідок війни, мають шанс безоплатно оздоровитися у Карпатах

Війна принесла чимало горя всім мешканцям нашої держави. Особливо від неї постраждали діти. Багато хто з маленьких українців втратив батьків. Саме для того, щоб психологічно підтримати дітей, побачити надію в їхніх очах, громадська організація Gen.Ukrainian об’єдналася з меценатами, щоб допомогти дітям України. Для цього був створений спеціальний табір Gen.Camp. Там працюють спеціалісти, котрі допомагають подолати травму війни та повернути радість дитинства.

Головна мета програми: стабілізація психоемоційного стану дитини після травмуючої події.

Хто може стати учасником Gen.Camp? Діти з гарячих точок України віком 7-11 років, які мають яскраво виражені ознаки психологічної травми, спричиненої війною, та потребують якнайшвидшої допомоги.

Табір розташований в Карпатах. Зміна триває 21 день. Перебування дітей у таборі – безоплатне. Всі фінансові витрати беруть на себе меценати.

Організатори впевнені, що діти повинні якнайшвидше отримати кваліфіковану допомогу, і тоді є гарний шанс на відновлення їхньої психіки.

Тож, якщо ви знаєте дитину, яка переживає втрату батьків або стала свідком вбивств, перебувала в окупації, зазнала насильства, пережила бомбардування, обстріли чи інші жахи війни, розкажіть її близьким чи опікунам про такий табір. Для того, щоб подати заявку на участь, слід заповнити анкету.



Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11