Голоси українських Героїв зазвучать по всьому світу

«Укрпошта» презентувала серію благодійних аудіолистівок, що «говорять» голосами сучасних українських героїв, які стали символами боротьби на військовому, волонтерському, медичному, економічному та інформаційному фронтах. Про це повідомляє пресслужба підприємства.

Сам проєкт включає 12 аудіо-листівок, кожна з яких містить QR-код, котрий відкриває файл з історією сучасних героїв України. Традиційні листівки оживають і голосами героїв звертаються до всіх українців, нагадуючи, як важливо продовжувати боротися. Там є історії волонтерів, військовослужбовців, оборонців Маріуполя, журналістів, вокалістів, оборонців Східного напрямку, бізнесменів та незламних енергетиків, котрі вже понад рік кожен на своєму фронті стоять на захисті Батьківщини та впевнено наближають нашу спільну Перемогу.

Ідея створення «голосових» листівок належить креативній команді MO3GI Group, що виступає партнером проєкту. Кожна листівка випущена загальним накладом 10 тисяч примірників. Її можна відправити в будь-яке місто чи країну, і таким чином, голоси українських героїв зазвучать по всьому світу.
– Такі листівки, це також спосіб підтримати зв’язок, але вже цивільного населення з волонтерами, військовими, родичами, які вимушено знаходяться далеко. Це спосіб нагадати всім, хто має можливість ходити на роботу, зустрічатися з друзями, жити звичним життям, що війна ще триває і кожен може та має зробити свій вклад в Перемогу, як це роблять герої наших листівок, – наголосив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Придбати новинку можна в центральних відділеннях Укрпошти в обласних центрах та на сайті «Укрпошти». Вартість листівки – 40 грн. Як зазначають організатори проєкту, весь прибуток, отриманий від продажу, буде спрямований на закупівлю «залізних пташок» для Збройних сил України.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11