Військові Дніпропетровщини отримали реанімобілі з Великобританії

Минулого тижня до нашого регіону були доставлені три швидкі від країни-партнера Великобританії. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.
– Військові, які стоять на сторожі нашого спокою, отримали реанімобілі. Завдяки такій техніці лікарі зможуть оперативно врятувати не одне життя, – наголосив посадовець.
Величезний вклад у цю благородну справу зробив волонтер Дмитро Аносов. Саме він, дізнавшись про потребу військових у швидких, не гаючи часу, вивчив характеристики машин, а потім взявся за пошуки. Чоловік доклав чимало зусиль, а також залучив до доброї справи партнерів. Завдяки спільним злагодженим діям Дніпропетровщина отримала реанімобілі, котрі будуть рятувати поранених бійців.

– Автомобілі оснащені спеціалізованим обладнанням – дифибриляторами та кисневими станціями. Карети швидкої також мають зоноване освітлення та систему кондиціонування. Всередині автівок – «сюрприз» від громад Британії: ліки, візки, спеціалізоване обладнання та одяг для медиків. Завдяки гарній внутрішній екіпіровці лікарі зможуть транспортувати навіть важкопораненого пацієнта на велику відстань, – повідомив волонтер.
Очільник регіону вручив військовим ключі від новеньких автівок та зазначив, що він надзвичайно пишається щирістю та завзятістю українців:
– Ви – сила, яка рухає цілий світ задля перемоги справедливості! Так тримати! Рухаємося тільки вперед, тільки до Перемоги!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11