Вітаємо Миколу ГЕРАЩЕНКА з 60-річчям!

     Сьогодні, 21 травня, своє 60-річчя відзначає наш дорогий колега, в роботі — надійний та відповідальний працівник, а вдома – чудовий сімʼянин, люблячий чоловік, гідний батько та щасливий дідусь — в.о. головного інженера Ремонтно-будівельного цеху (РБЦ) Микола ГЕРАЩЕНКО.

     Микола Анатолійович приєднався до колективу РБЦ у серпні 2021 року, обійнявши посаду начальника дільниці. Згодом йому довірили виконувати обовʼязки головного інженера. За цей невеликий проміжок часу наш ювіляр зарекомендував себе компетентним, сумлінним, уважним та відповідальним фахівцем, що вчасно та якісно виконує доручені йому завдання. Крім того, він чудово лагодить з колективом, бере активну участь у житті підрозділу, завжди готовий прийти на допомогу та підставити своє сильне плече.

     Торік День народження нашого ювіляра стало подвійним святом – він вдруге став дідусем. А сьогодні його онучці виповнюється 1 рік!

     Шановний Миколо Анатолійовичу, з нагоди вашого 60-річного ювілею прийміть найщиріші вітання від колективу Ремонтно-будівельного цеху. Колеги і весь колектив комбінату бажаємо Вам безмежного щастя, міцного здоров’я, професійних успіхів, наснаги на нові звершення і життєві перемоги. Нехай вдома панують любов та затишок, завжди та повсякчас зігріває тепло мирного сімейного вогнища!

Спинити час ніхто не в змозі

І знов весна, і квітне сад!

На вашім сонячнім порозі

З’явилось мудрих 60.

Ваш ювілей – поважна дата,

Про це нагадувать не слід,

А краще щиро побажати

Здоров’я, щастя й довгих літ!

Щоб завжди Ви жили у мирі

В колі рідної сім’ї,

Хай пісні веселі й щирі

Вам співають солов’ї!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11