Гуманітарний штаб підтримує мешканців Нікопольщини

Вже другий рік поспіль Гуманітарний штаб Нікопольської районної військової адміністрації (РВА) надає допомогу переселенцям, а також жителям району. Про аспекти праці цього соціально важливого напрямку розповів на своїй сторінці у ФБ голова РВА Євген Євтушенко.
Перш за все посадовець зазначив, що задля забезпечення максимально сприятливих умов життя мешканців регіону триває співпраця з фондами та благодійними організаціями.
Особливі слова вдячності надсилаємо нашим волонтерам із західних областей України, Дніпра, Києва, а також європейським партнерам з Чехії, Норвегії, Великобританії та інших країн Євросоюзу. Завдяки вам наш банк одягу щотижня поповнюється новими речами, потребу в яких внутрішньо переміщені особи відчувають щодня, – подякував Євген Вячеславович.
Чималий внесок у підтримку людей в такий нелегкий час робить і Благодійний фонд «СпівДія». Протягом трьох місяців, котрі він функціонує на території прибережних громад району, що потерпають від ворожих обстрілів, було налагоджено регулярне постачання продуктових наборів. Благодійну допомогу люди отримують у спеціально облаштованих пунктах видачі та надзвичайно вдячні за таку можливість.
Війна стала для усіх нас випробуванням, вона показала, що український народ не зламати та не підкорити. Ми щодня, аж до Перемоги, будемо протистояти російським окупантам та допомагати один одному пережити ці страшні для України часи, – впевнений очільник району.

Ми також не припиняємо вірити у те, що, згуртувавшись, обов’язково переживемо темні часи та разом зуміємо вибороти Перемогу.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11