Рятувальники Покрова разом з підростаючою зміною закликали містян не ігнорувати сирени

     Днями у Покрові надзвичайники та дружина юних пожежних-рятувальників (ДЮПР) провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед містян. Говорили про дотримання правил безпеки під час сигналу повітряної тривоги. Як це було, розповіли у Нікопольському районному управлінні ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

     Рятувальники разом з юними помічниками команди ДЮПР цікавились у пересічних громадян, чи знають вони, де розташовані найближчі укриття. Такі знання необхідні, щоб пройти у безпечне місце після сигналу сирени, який може застати людину вдома, на роботі чи просто на вулиці.

      Виявилося, що більшість покровчан – свідомі громадяни, дбають про власну безпеку, тому знають, куди потрібно прямувати у випадку повітряної загрози. А тим, хто не знав, фахівці Служби порятунку рекомендували ознайомитись з переліком укриттів. Він оприлюднений на офіційному сайті Покровської міської ради.

     Рятувальники розповідали, що під час загрози обстрілу або повітряної атаки, краще не перебувати на верхніх поверхах будинків. Від ударної хвилі верхні поверхи можуть руйнуватись, тому в такому випадку радили покидати приміщення.

      Після кожної проведеної бесіди учасники ДЮПР вручали співрозмовникам інформаційні пам’ятки, закликали їх дбати про свою безпеку.

     Візьміть до уваги ці важливі поради, адже у воєнний час безпека кожного з нас має виходити на перший план.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11