19 квітня, Дніпропетровщина: окупанти обстріляли Червоногригорівку, а «титани неба» захистили регіон від «шахедів»

Наші охоронці неба – найкращі! Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що нiч в регiонi минула з тривогою, проте без ворожих обстрілів. Однак агресор намагався здійснити дронову атаку на область.

Вчора надвечір повітряні сили знищили 7 ворожих БпЛА, які прямували в сторону нашого регіону з боку Запоріжжя. 6 шахедів та 1 орлан. Дякую нашим охоронцям неба з повітряного командування «Схід» за відмінну роботу! – акцентував посадовець.

І знову під прицілом козацький край. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що загарбники не полишають у спокої Нікопольщину:

Вчора вдень було обстріляно Червоногригорівську громаду. Внаслідок атаки знищені і пошкоджені сонячні панелі, а також приватне підприємство, 6 житлових будинків, господарча споруда, автомобіль та парники. Рятувальники обстежують територію. На щастя, травмованих або загиблих немає.

Незламне місто живе та працює. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що вечір та ніч в Нікополі минули без надзвичайних ситуацій. Він додав, що міська влада разом з комунальниками працюють над ліквідацією наслідків попередніх обстрілів.

Хочу побажати вам доброго трудового дня. Тримаймось, ми разом! Все буде Україна! – впевнений очільник Нікополя.

Заклики до порядку та віра у Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку залишається під повним контролем ЗСУ:

Наші Захисники впевнено тримають оборону на відбитих в окупантів рубежах та здійснюють необхідні заходи щодо зниження бойових спроможностей ворога.

У самому місті повністю забезпечено роботу всієї критично важливої інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Органи влади чітко виконують свої обов’язки. Рада оборони міста продовжує надавати системну допомогу нашим військовим у матеріально-технічному забезпеченні.

Не паліть сухості! Це небезпечно!

Окремо голова Ради оборони Кривого Рогу доповів про те, що у місті фіксуються випадки підпала очерету біля ставків і річок та сухої трави. Останнім часом такі події відбувалися на мікрорайоні Зарічний та біля житлового масиву Південного ГЗК.

Пожежники впоралися з цим викликом, але це реально небезпечно для будівель, що стоять поряд, та й чорний дим над містом під час війни та тривог – явно зайве. Батьки, будь ласка, поговоріть зі своїми дітьми, до того ж, за підпал трави загрожує реальна відповідальність.

!!! Адміністративна відповідальність передбачає штрафи від 3 тис. 60 до 6 тис. 120 грн. А за певних обставин, за навмисні підпали сухостою у воєнний час паліям взагалі може загрожувати ув’язнення строком до 15 років, докладно пояснив посадовець.

Не припиняємо дякувати нашим мужнім ЗСУ за новий день. Віримо, що разом зуміємо подолати всі негаразди та врешті зустрінемо Переможний світанок!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11