Вітаємо чарівних секретарів комбінату з професійним святом

На календарі – 19 квітня, і уявіть собі, що сьогодні – вже передостанній тиждень другого весняного місяця. Так-так, травень на порозі. Його неймовірне забарвлення ми маємо можливість спостерігати щодня, милуючись відродженням весняної природи. А хто ж її примножує своєю красою, чарівністю і мудрістю!? Ну, звісно ж, наші дорогі секретарі, без яких не може обійтись жоден керівник на нашому підприємстві.

А чи знаєте ви, що День секретаря у світі почали відзначати у 1952 році в США? Зроблено це було для того, щоб гідно оцінити важливий внесок і зусилля секретарів на робочому місці й сприяти популяризації адміністративних посад. Цього дня прийнято вітати асистентів керівників, офіс-менеджерів, секретарів, референтів, стенографістів і всіх, кого можна віднести до винуватців свята. Адже вони – незамінні помічники в офісі та приймальні. Права рука кожного керівника, без якої неможливо структурувати та організувати його трудовий день.

Дорогі наші, любі секретарі! Ми щиро вітаємо вас з професійним святом! Бажаємо гідно витримувати напружені графіки ваших керівників, наповнені важкими робочими буднями. Будьте завжди в строю і напоготові, завжди поряд у відповідальну мить. Для цього вам – життєвого натхнення, весняного тепла, душевної гармонії та розуміння з боку ваших, іноді суворих та вимогливих, шефів. Нехай здійснюються всі ваші мрії та бажання, рідні та друзі завжди будуть поряд. Нехай ця весна для вас і всіх українців буде Переможною!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11