«Укрпошта» організовує продаж легендарної марки для допомоги ЗСУ

«Укрпошта» виставила на продаж 1 тисячу марок «Русскій воєнний корабль, іді …», щоб зібрати на дрони для ЗСУ. Про це повідомив генеральний директор підприємства Ігор Смілянський у своєму Telegram-каналі.

За словами керівника, рівно рік тому, 12 квітня 2022 року, було запущено продаж першої марки війни під назвою «Русскій воєнний корабль, іді…!». На ній була написана фраза прикордонників з острова Зміїний, яка стала символом спротиву українців російським окупантам.
Відсвяткувати цю подію маємо так, щоб ще хтось або щось пішли за кораблем. Тож водну стихію ми опанували, починаємо опановувати повітряну – збираємо на дрони для ЗСУ. Маємо 1 тис примірників однойменної презентаційної рамки з легендарною поштовою маркою та відбитком штемпеля «Перший день», яким марка гасилася в день введення до обігу на київському головпоштамті рік тому,– пояснив Смілянський.
Вартість марки складає 1 тис. 600 грн. 1 тисяча гривень з цієї суми буде спрямована на закупку дронів для ЗСУ. Загалом «Укрпошта» планує зібрати 1 млн грн та зробити свій внесок у нашу Перемогу.

Віримо, що така цікава ініціатива знайде своїх прихильників, і ми всі разом докладемо зусиль для того, щоб стати ще на крок ближчими до омріяної Перемоги.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11