Російська армія вгатила артилерією по Нікополю. Є постраждалі і руйнування

12-го квітня окупанти знову випустили залпи снарядів з протилежного берега Каховського водосховища по Нікополю.  Під вогонь потрапив один з районів міста. Всі люди вижили, 4-ро нікопольців пенсійного віку були травмовані. Більше десятка житлових будинків пошкоджені.

 

До ліквідації наслідків артилерійського обстрілу з боку російської армії залучались рятувальники. В Головному управлінні ДСНС України Дніпропетровської області повідомляють, що один з боєприпасів влучив в житловий будинок, в якому знаходились чоловік та жінка похилого віку. Надзвичайники звільнили їх з-під завалів. Скривавлену 77-річну жінку на інвалідному візку забрали медики екстреної допомоги. Її разом з 80-річним дідусем шпиталізували до лікарні. Ще двоє постраждалих, 87 та 74 років, з незначним травмами лікуватимуться вдома.

Внаслідок денної ворожої атаки пошкоджено 13 приватних житлових будинків, 2 господарчі споруди та 1 легковий автомобіль в Нікополі.  

У ліквідації результатів артобстрілів залучені 11 рятувальників особового складу та 2 одиниці техніки від ДСНС.

 

Обстеження території наразі ще триває.

Доки наші ЗСУ не поженуть ворожі війська з території Запорізької атомної станції, очевидно, мешканцям Нікополя, Марганця та Мирівської громади не буде спокою. Окупанти підступно триматимуть людей під прицілами, аби нагнати більше страху і таким чином тиснути на українську владу. Але ворог ніяк не зрозуміє, що нас вже не лякають такі погрози. Незламна Нікопольщина знову ліквідовує наслідки обстрілів, але не втрачає віри у Перемогу. Ми тримаємось і з нетерпінням чекаємо, коли наші військові поженуть ворога з території атомного об’єкту, а разом з тим – і з усієї України.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11