Герой Іван Захарчук з Покрова повернувся з полону

10-го квітня Україна визволила з ворожого полону ще 100 наших захисників та захисниць. Серед них мешканець Покрова – оборонець Маріуполя, морський піхотинець Іван Захарчук.
Як повідомляють у прес-службі міського голови Покрова, рівно рік тому з ним було втрачено зв’язок. Тоді, після двох місяців запеклих боїв із окупантами Іван отримав поранення та потрапив у полон. Рідні про це дізналися лише через півроку пошуків. Дружина Олена та мама Тетяна Миколаївна ні на хвилину не опускали рук, наближаючи день, коли почують його голос. І ось черговий обмін і нарешті довгождане: «Мамо, я в Україні. Не плач…» та перша розмова з 6-річним сином.
Дружина вже поряд з ним. До рідного міста незламний морпіх повернеться після операції та реабілітації.
Іван Захарчук став на захист територіальної цілісності України у 2014 році. Продовжив шлях військового і під час повномасштабного вторгнення.
Вітаємо Івана та його щасливу родину з такою радісною подією. Бажаємо вам тепер ніколи не розлучатись і якнайшвидше зажити мирним життям в нашій рідній Україні.
Нагадаємо, за результатами чергового обміну військовополоненими, який відбувся 10-го квітня, додому повертаються 80 Захисників та 20 Захисниць. Серед них дев’ятеро – офіцери, решта – представники рядового та сержантського складу.
Цього разу вдалося визволити 24 нацгвардійців, 22 прикордонника, 22 представника Військово-морських сил, 21 військовослужбовця Збройних сил України та 11 тероборонців.

Визволені Захисники та Захисниці брали участь у боях на херсонському, харківському, донецькому, київському, запорізькому та сумському напрямках. Серед наших героїв – оборонці Маріуполя, Бахмута та Гостомеля, а також захисники Чонгара, острова Зміїний, ЗАЕС та ЧАЕС.

Дякуємо військовослужбовцям за їхню незламність, а всім, хто допомагає повертати українських полонених додому,– за невпинну роботу. Віримо, що повернемо з полону кожного Захисника!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11