Покровчани підкорюють спортивні вершини

     Днями Покров ознаменувався визначними перемогами, які здобули наші спортсмени на чемпіонатах України. Про це повідомляє прес-служба міського голови.

     Так, з 31 березня по 2 квітня в м. Ужгород проходив Відкритий чемпіонат Асоціації гирьового спорту України. У ньому брали участь 160 спортсменів із 15 областей України. У програмі – двоборство, довгий цикл, ривок, естафета та 30 хвилинний марафон з підняття гирі. До змагань долучилися й спортсмени з Покрова. Працівник комбінату Віталій Мартинюк та Олена Жданова стали чемпіонами у вправі з гирьового марафону.

     Спортсмени-гирьовики не вперше прославляють рідне місто рейтинговими перемогами. Наприклад, Віталій Мартинюк у 2019 році став чемпіоном світу з гирьового спорту та установив світовий рекорд серед ветеранів. І ми неймовірно пишаємося досягненнями нашого колеги!

    А з 2 квітня підопічні заслуженого тренера України Ігоря Мациборка — вихованці клубу “Аякс” у Вінниці представляли Покров на Чемпіонаті України з таїландського боксу серед дорослих. За першість боролися 200 кращих спортсменів з 16 областей України. У видовищних боях переможцями у своїх вагових категоріях стали й наші бійці Муай-Тай. «Золото» завоював Дмитро Шелесько, «срібло» виборов Олександр Суховільський. Команда Дніпропетровської області за участі наших спортсменів посіла ІІ командне місце.

     Вітаємо наших спортсменів! Бажаємо і надалі прославляти Покров приголомшливими успіхами та визначними перемогами!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11