5 квітня, Дніпропетровщина: Нікопольщина втратила Героя та була тричі обстріляна агресором

Все під контролем ЗСУ. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч в регіоні минула без ворожих обстрілів. За словами посадовця, ситуація в області стабільна та контрольована.

Бажаю всім гарного настрою і тихого дня. Зеленого світла в усіх справах та починаннях. Бережіть себе та своїх рідних! – закликав Сергій Петрович.

окупанти атакували Марганецьку громаду. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що кількаденне затишшя вчора змінилось обстрілами Нікопольщини: росіяни тричі обстріляли район з важкої артилерії, випустивши по ньому близько трьох десятків снарядів. Під ударом опинилась Марганецька громада. Там знищено одну господарську споруду, ще пʼять понівечено. Пошкоджено й півдесятка приватних будинків, а також лінію електропередач. На щастя, минулося без постраждалих.

В росіян немає жодних шансів зламати Україну, жодної можливості. Ми все своє повернемо. А злочинці будуть покарані. З вірою в українські Сили оборони, в Президента, у свою державу – разом до нашої Перемоги, – вірить посадовець.

Заклики до обережності. Начальник Нікопольської державної районної військової адміністрації Євген Євтушенко зазначив, що ніч в громадах району минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій.

Враховуючи активність артилерії росіян в останні дні, попереджаю мешканців прибережних територій про вірогідність денних обстрілів та за можливості прошу уникати відкритих місць. Щиро бажаю вам гарного весняного дня. Ще одного дня, який наблизить нас до Перемоги, – акцентував очільник району.

Втрата ще одного Героя. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив сумну новину:

Беручи безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, 3 квітня 2023 року загинув наш земляк, молодший сержант 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ 49-річний КОЧУК Роман Миколайович. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого!

Тримаємося та знаємо: Перемога близько! Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку залишається під повним контролем ЗСУ:

За повідомленням Оперативного командування «Південь», за результатами бойової роботи українських військ зменшено ворожі сили на 2 БпЛА та 3 одиниці авто-бронетанкової техніки.

Щодо ситуації у самому Кривому Розі, то у місті повністю забезпечено роботу всієї критично важливої інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Усі органи влади чітко виконують свої обов’язки. Життя триває, кожен на своєму місці працює на Перемогу.

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! Неминучу! – наголосив Олександр Юрійович.

Слідуємо цій вірній настанові, докладаємо максимум зусиль для досягнення омріяної мети!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11