Гороскоп на тиждень з 27 березня по 2 квітня 2023 року

Овен. Протягом тижня робіть сміливі кроки: Ваша імпульсивність – своєчасна, а необачність – може обернутись приємною несподіванкою. Період буде сповнений протиріч та парадоксів, але Ваш успіх залежатиме від здатності позитивно дивитися на світ, не перетворюючи дрібні побутові проблеми на вселенські катаклізми. До кінця тижня прагнення виділитися з натовпу і навіть трохи провокувати оточення піде на спад, одночасно зменшуючи рішучість та готовність до змін.

Тілець. Посилюється Ваша підприємливість, практично будь-яка справа здаватиметься легшою за звичайну, головне – не надто захоплюватися надіями на везіння, які можуть виявитися хибними. Також не варто одягати «рожеві окуляри», інакше незабаром доведеться зіткнутися із суворою дійсністю. Але поки не поспішайте розлучатися з атмосферою легкого ледарства, краще провести тиждень у колі друзів та однодумців, ні в чому собі не відмовляючи. Будьте обережні, будуючи плани і особливо починаючи якусь нову справу.

Близнюки. Нервовий тиждень, непросто зберігати здоровий глузд і розважливість, досягати мети та ефективних результатів. Щоб звести до мінімуму ймовірність конфліктів, переживань та взаємних закидів, спробуйте зачаїтися і, не афішуючи свої плани та дії, впевнено виконувати свою роботу, створювати базу майбутніх успіхів. Зірки радять у всьому тримати баланс, зберігаючи внутрішню рівновагу між розумом та інтуїцією, егоїзмом та альтруїзмом, довірливістю та обережністю.

Рак. Зберігайте розсудливість і не наламайте дров. Навалюється багато справ та нових обов’язків, тому можете відчути, що сил стає дедалі менше, а небезпек – більше. Медитація і роздуми, відпочинок у родинному та дружньому колі допоможуть краще розібратися в суті навколишніх подій, і навіть досягти просвітління. Однак, не варто перетворюватися на пустельників, що шукають усамітнення. Обставини цього тижня допоможуть розкрити творчий потенціал, зроблять із Вас загартовану та дуже продуктивну особистість.

Лев. Протягом тижня виникне багато запитань, відповіді на які Ви навряд чи знаєте. У Вашому житті відбудуться певні трансформації. Більш сильним та усвідомленим особистостям опозиція додасть завзятості та наполегливості, підштовхне на вирішення найважчих завдань. Також цей аспект налаштує на войовничий лад і вимагатиме максимальних дипломатичних зусиль, щоб уникнути непотрібних конфліктів із оточенням.

Діва. Партнери та колеги помічають у Вас зміни, гідно оцінюють внесок у спільну справу. Можливі несподівані премії, доплати за виконану роботу. Загалом Ви відчуєте, що фінансові та майнові питання вирішуються самі собою, без особливого докладання зусиль з Вашого боку. Гарний час для того, щоб розпочати цикл фізичних вправ, відвідати косметолога чи перукаря-стиліста. В особистому житті, у стосунках із близькими людьми відбуваються зміни на краще.

Терези. Сприятливий тиждень для Вас. Загострюється чутливість, за дивним збігом обставин, Ви можете опинитися у центрі загальної уваги. Проте, трохи стримуйте свої емоції, оскільки заздрісники та провокатори також за Вами спостерігають. Бережіть свою репутацію! Ігноруйте ворогів і, що б не сталося, проявляйте спокій, хоча це може бути непросто. Ідеальний час, щоб відмовитися від шкідливих звичок, присвятити вихідні відпочинку та позбавитись від поганих думок.

Скорпіон. Можете відчути сильну втому, оскільки доводиться звалювати на себе додаткові зобов’язання. Увага представників протилежної статі додасть фарб Вашим емоціям, одночасно позбавляючи сили волі, особливо це стосується жінок. Період небезпечний для тих, хто обмежує себе, є ризик зірватися та порушити дієту або повернутися до шкідливих звичок. Можливі конфлікти навіть із найближчими людьми. Намагайтеся стримувати негативні емоції, закінчуючи розмову з найменшим натяком на сварку.

Стрілець. Планетарні впливи допоможуть встановити рівновагу стосовно того, що відбувається, роблячи чоловіків дотепними і дбайливими, а жінок – загадковими та усміхненими. Тиждень романтики та пристрасних зустрічей. Гарний час для пошуку партнерів та покровителів, а також для вирішення найскладніших і заплутаних питань з органами влади. Будуть успішними ділові переговори вдень та приємні бесіди увечері. Однак, будьте пильні – опоненти можуть скористатися Вашою легковажністю.

Козоріг. Час маленьких та рутинних справ, як удома, так і на роботі. Щоб не відбувалося, і як би складно не було, не перетворюйтесь на роздратованих песимістів, готових спалахнути через будь-яку дрібницю та необережне слово. Якщо Ви зайшли в глухий кут – поговоріть з батьками, з іншими мудрими людьми або послухайте тямущого експерта – відповідь буде знайдено. Щоб покращити собі настрій, можна обміркувати плани на літню відпустку – цього року вона Вам потрібна.

Водолій. Ви на порозі великих подій! Енергії планет перетворюють Вас на імпульсивні натури, які прагнуть швидких і рішучих змін у всьому, що Вас оточує, а також у самих собі. Не поспішайте – всьому свій час, бережіть фізичні та психічні сили – незабаром вони Вам знадобляться. Настав час зачинити двері в минуле і стати серйознішими, зробити важливий вибір. Рухайтеся вперед у розсудливому та прагматичному ключі. Від Ваших дій залежить Ваше майбутнє.

Риби. Ви стаєте імпульсивнішими і впевненішими у правоті своєї думки, проте фізичних сил катастрофічно не вистачає. Будьте готові до того, що сварливі колеги можуть перекинути свої негативні емоції на Вас. Вчіться вибудовувати правильні кордони, інакше з кожним днем буде все важче. Ще є час для маневру, тому не вступайте в суперечки і не ображайтеся на оточення, а просто робіть свою справу – і результати перевершать усі Ваші очікування.

Всім продуктивного та мирного робочого тижня!

Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11