Здай кров – врятуй життя Захисників!

     Ми в неоплатному боргу перед Захисниками України, що живим щитом стоять за міста і села України, за нас з Вами, бʼються за мир і незалежність. На жаль, на війні не буває без втрат, багато воїнів щодня зазнають важких поранень та потребують негайного переливання крові. Їх порятунок залежить від небайдужих українців, до яких, звісно, належить і колектив комбінату. Наше підприємство від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів активно тримає донорський фронт і триматиме надалі. Тож, маємо нагоду вкотре долучитися до цієї благородної місії.

      Наразі є нагальна потреба у донорській крові абсолютно всіх груп та резус-факторів. Наступна поїздка до Нікопольської станції переливання крові буде організована 21 березня 2023 року.

     У цей день автобус комбінату чекатиме всіх бажаючих працівників підприємства, їх рідних о 9:30, біля входу до стадіону «Аванград».

     Якщо ви вирішили скористатись ініціативою комбінату, то слід вже сьогодні сповістити про своє рішення керівництво підрозділу або подати заявку до Відділу кадрів та навчання за номером: (805667) 5 32 53.

      Для того, хто самостійно хоче дістатись Нікопольської станції переливання крові, сповіщаємо адресу і графік роботи: м. Нікополь, вул. Гагаріна, 66, у будні – з 8.00 до 12.00.

      Вирушаючи до медзакладу, обовʼязково візьміть з собою наступне:

    • паспорт;
    • ІПН – номер картки платника податків;
    • бахіли чи змінне взуття;
    • питну воду.

     Пам’ятайте, що донором може стати здорова людина, котра важить не менше 50 кг. Одна ваша донація може врятувати життя трьох Захисників.

      Тримаймо разом донорський фронт! Пишаймося відважними «лицарями добра» і тим, що наша кров у їхніх жилах «воює» та наближає Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11