Охочі врятувати життя поранених Захисників можуть стати донорами

Щодня мужні Захисники України виборюють свободу, незалежність та мир для нас з вами. На жаль, за це доводиться платити доволі високу ціну. Іноді навіть найвищу – життя. Але наші медики цілодобово боряться за кожного бійця у шпиталях по всій країні. Для того, щоб збільшити їх шанси – необхідно багато «цілющої рідини», якою може поділитись кожен здоровий українець. Долучайтесь і ви до донорського фронту.
Комбінат вже практично рік, з початку повномасштабного вторгнення, долучається до донорської ініціативи. З тих пір наші колеги здали до банку крові 382 дози.
Наразі знову існує нагальна потреба у донорській крові всіх груп та резус-факторів. Хто готовий нею поділитись, може звернутись до Нікопольської станції переливання крові, за такою адресою: вул. Гагаріна, 66, у будні – з 8.00 до 12.00.
Якщо Ви не маєте можливості самостійно дістатись пункту призначення, але є бажання поділитись своєю кров’ю з тими, хто того потребує, то комбінат готовий організувати перевезення власним транспортом. Наступна поїздка з метою донації запланована на 7 березня.
Автобус рушатиме від стадіону «Авангард» 7 березня о 9.30.
Для того, щоб стати донором, працівник комбінату (його родичі, друзі, знайомі) має сповістити про своє бажання керівництво підрозділу або подати заявку до Відділу кадрів та навчання за номером: (805667) 5 32 53.
Перед тим, як рушатимете до медзакладу, не забудьте з собою взяти:
  • паспорт;
  • ІПН – номер картки платника податків;
  • бахіли чи змінне взуття;
  • питну воду.
Пам’ятайте, що донором може стати здорова людина, котра важить не менше 50 кг. Одна ваша донація може врятувати життя трьом нашим Захисникам.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11