Чи буде 8 Березня святковим? Ви можете взяти участь в опитуванні

Українцям пропонують вирішити, чи залишати 8 березня вихідним днем. Опитування з цього приводу запустили у застосунку «Дія» опитування.

Про це повідомив очільник Міністерства цифрової трансформації Михайло Федоров. За його словами, вже зовсім скоро парламентарі будуть вирішувати, що робити з 8 березня після нашої Перемоги:

Є два варіанти – залишити офіційним вихідним чи зробити робочим днем. Хочу нагадати, що 8 березня відзначається Міжнародний день захисту прав жінок. У більшості країн – це звичайний робочий день, а в Україні, як і в інших пострадянських країнах – офіційний вихідний. І саме для того, щоб уникнути суперечностей, було прийнято рішення створити опитування. Висловити свою позицію стосовно цього свята може кожен охочий українець. Щоб взяти участь в опитуванні, треба відкрити застосунок «Дія», обрати «Послуги» і перейти до опції «Опитування».

Перед тим, як пройти опитування, обов’язково прослухайте звернення народного депутата Марини Бардіної, яка розповідає про історичні передумови та важливість 8 березня.

Наостанок Михайло Федоров зазначив, що кожен голос у «Дії» буде врахований перед ухваленням законопроєкту. Саме ж опитування триватиме з 28 лютого до 6 березня.



Тож, радимо не гаяти часу, а долучатися до актуального опитування! Впевнені, що кожен зробить правильний вибір!



Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11