Кирило Буданов: «Наступні три місяці стануть вирішальними у цій війні»

З середини й до кінця весни Україну очікують вирішальні бої, які стануть переломним моментом у війні. Про це заявив керівник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Кирило Буданов.

Очільник ГУР зазначив, що мова йде не лише про Донецьку та Луганську області, а й про всі напрямки фронту. Він додав, що рф не готова до ведення довготривалої війни через обмеженість ресурсів, хоч і демонструє зворотнє:

Вони всіляко показують, що готові там, «війна на десятиліття», але насправді їх ресурси досить обмежені. І в часі, й в обсягах. І вони про це чудово знають.

Окрім того важливо й те, що Кирило Буданов раніше неодноразово акцентував на тому, що для перелому у війні з агресором Україні вкрай необхідне своєчасне й інтенсивне постачання озброєння, в тому числі й штурмова авіація.

Головний розвідник країни зауважив, що ця війна не може закінчитися якимось довготривалим, глибоким, нестабільним перемирям. Насамперед тому, що Україна на це не погодиться. Після звільнення деокупованих територій, на думку Кирила Буданова, необхідно буде створити демілітаризовану зону.

Віримо, що наші міжнародні партнери будуть і надалі надсилатимуть Україні своєчасну військову допомогу. Наші ж ЗСУ зуміють її використати за призначенням і якнайшвидше виженуть загарбників з нашої рідної землі.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11