На Дніпропетрощині формують «Гвардію наступу»

На Дніпропетровщині триває набір добровольців до штурмових бригад «Гвардії наступу», які допоможуть зміцнити Сили оборони та візьмуть участь у звільненні окупованих територій України. «Сталевий кордон», «Лють», «Буревій», «Червона калина», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан» та «Азов» – такі назви мають підрозділи майбутніх штурмовиків. Однак перед тим, як приступити до виконання бойових завдань, бійці пройдуть спеціальний військовий вишкіл. Яким він буде і як можна долучитись до лав добровольців – розповіли у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

 

Перш за все, добровольці, які виявили бажання долучитися до звільнення України у складі штурмових бригад «Гвардії наступу», повинні заповнити анкету. Після цього їх чекає психологічне тестування та медичний огляд. Важливий також ступінь фізичної підготовки. З’ясувати його допоможе проходження спеціальних випробувань. Після цього спеціальна комісія вирішує, наскільки кандидат готовий поповнити підрозділи штурмовиків.

Тільки-но людина пройде всі вищезазначені етапи, її відправлять на військовий полігон, де буде відбуватися спеціальна підготовка. Вона триватиме не менше одного місяця.

– Майбутні  бійці штурмових бригад проходитимуть індивідуальне навчання. Окрім цього, їх чекає командний вишкіл у складі підрозділів, рот та батальйонів, – повідомив заступник начальника Центрального територіального управління Національної гвардії України Вадим Макаренков.

На бійців «Гвардії наступу» буде покладено чимало задач: деокупація українських територій, їх розмінування, контроль за правопорядком у звільнених населених пунктах,  а також виявлення та знешкодження ворожих диверсійно-розвідувальних груп.

Якщо ви виявили бажання допомогти Україні здобути Перемогу, записуйтеся до лав добровольців Гвардії наступу. Це можна зробити як онлайн, так і через Центри надання адміністративних послуг.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11