Тетяна Шелкова потребує нашої допомоги

Родину нашого колеги, слюсаря Ремонтно-механічного цеху (РМЦ) Олександра Шелкова спіткала біда. Його дружині Тетяні поставили невтішний діагноз – інвазивна плоскоклітинна не зроговіла карцинома шийки матки з обширними некрозами. Іншими словами – рак. У цей складний для всіх нас час подружжя Шелкових звертається по допомогу до небайдужих людей.

На жаль, рак шийки матки у більшості випадків виявляють на пізніх стадіях, коли підступна хвороба активно прогресує. Так сталося і з Тетяною Шелковою. Восени минулого року вона звернулася до лікарів зі скаргами на незначні болі внизу живота. За результатами медичного обстеження зʼясувалося, що у жінки злоякісне утворення, яке встигло розвинутися до ІІІ-ї стадії. Як кажуть, біда не ходить одна, лікарі виявили ще одне захворювання, з яким на додачу бореться тендітна жінка – виразка шлунку.

Нині пацієнтка перебуває у Криворізькому онкологічному диспансері, де їй проведуть 3 блоки хіміотерапії, які необхідні перед хірургічним втручанням. Попереду тривале та дуже дороге лікування, на яке у родини немає коштів. Олександр Геннадійович знаходиться на вимушеному простої, та як тільки може підтримує кохану дружину. Подружжя виховує двох чудових дітей, які теж щомиті мріють про одужання найкращої мами у світі.

Любляча матуся понад усе хоче жити заради своїх дітей та бачити їх поряд щасливими.

Допомогти Тетяні одужати може кожен з нас. Зараз важлива кожна перерахована гривня.

                                                           Переказати кошти на лікування можна:

                                                       на картку Ощадбанку: 5167 8032 1002 0595;

                                                               або Монобанку: 5375 4141 2509 9886.

                                               Телефон: (097) 671 49 90 (Тетяна Вікторівна Шелкова).

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11