15 лютого, Дніпропетровщина: втрата Героя, підвищений ризик артобстрілів та єднання довкола спільної мети

Дніпропетровщина мирно зустріла новий ранок. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч в регіоні минула без обстрілів та тривог.

Це вже наша маленька спільна перемога над ворогом. Дякую Богу і ЗСУ за те, що цей ранок настав. Усім легкого робочого дня. Головне тихого, – побажав посадовець.

І знову страждає Нікопольщина. Керівник обласної ради Микола Лукашук повідомив, що вчора окупанти знову вдарили по Нікополю з важкої артилерії. На щастя, минулося без постраждалих. Інформація щодо руйнувань уточнюється.

За останні 11 місяців весь світ побачив, що таке справжня любов. Українці показали, як сильно можна любити свою країну, свій дім і землю, своїх рідних, героїчно захищаючи їх від ворога щохвилини. Визвольна боротьба закінчиться нашою Перемогою. Покладаємось на українські Сили оборони, віримо в Президента, робимо свою справу. Впораємось, – вірить Микола Лукашук.

Заклики до обережності. Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко у зв’язку з високою ймовірністю денних обстрілів звернувся до мешканців прибережних територій та попрохав їх за можливості перебувати у будівлях та уникати відкритих місць.

На жаль, невдачі на полі бою армія рф компенсує війною з мирним населенням України. Допомагайте одне одному, всі разом ані на хвилину не полишаємо підтримку Сил оборони України. Наша мета – Перемога! – зазначив посадовець.

Знову непоправна втрата. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що сьогодні місто попрощається із ще одним Героєм – 45-річним старшим сержантом 54-ї окремої механізованої бригади ЗСУ ЛИМАРЕМ Сергієм Вікторовичем, який героїчно загинув захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від російських окупантів.

Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблого! – відзначив Олександр Іванович.

Наближаємо нашу неминучу Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України:

За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, підрозділами ракетних військ і артилерії завдано ударів по зосередженню ворога, на окремих напрямках проводилась контрбатарейна боротьба. Втрати противника уточнюються.

У самому Кривому Розі ситуація повністю контролюється Радою оборони міста. Злагоджено функціонують органи влади, працюють усі соціальні установи та комунальні підприємства, лікарні забезпечуються необхідними медикаментами. Вся критично важлива інфраструктура працює у штатному режимі.

Кривий Ріг живе нормальним життям, звісно з урахуванням воєнного стану. Давайте разом підтримувати наших мужніх Захисників, зберігати спокій, витримку, вірити у ЗСУ та нашу неминучу Перемогу! – закликав посадовець.

Зустрічаємо новий зимовий ранок зі словами вдячності ЗСУ за їхній подвиг, а також з вірою у те, що ми зуміємо вистояти, і разом зустрінемо весну, котра, ми впевнені, стане для нас Переможною!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11